Бившият организационен директор на Милан Паоло Таведжа разказа шокиращи неща,

...
Бившият организационен директор на Милан Паоло Таведжа разказа шокиращи неща,
Коментари Харесай

Бивш директор на Милан шокира: През 1989-а спечелихме КЕШ след нарушение на правилника

Бившият учредителен шеф на Милан Паоло Таведжа описа шокиращи неща, свързани с именития мач в Белград сред Цървена звезда и " росонерите " през 1988 година В първия кръг от шампионата за КЕШ италианският първенец отстрани Левски с общ резултат 7:2. На осминафиналите тимът на Ариго Саки излиза против Драган Стойкович, Деян Савичевич, Роберт Просинечки и компания. Първата среща в Милано приключва 1:1 и реваншът на " Мала Маракана " се обрисува като кървясъл. Първоначално звездите на Силвио Берлускони са избавени от мъглата, а при преиграването доближават до крайния триумф след дузпи. Таведжа твърди в прав текст, че Милан е нарушил разпоредбите при осъществяванията на 11-метровите удари. Ето какво споделя някогашният шеф на италианския гранд:

" Двубоят в Белград си беше един дребен филм. Пристигнахме от Милано, взимайки Рууд Гулит с нас, въпреки да беше контузен. Знаехме, че ще ни е доста тежко. По това време ултрасите на Звезда бяха водени от известния Аркан. Мачът беше от тези, в които нищо не ти се получава. На почивката беше 0:0, само че взе да се спуска мъгла. Когато излязохме за второто полувреме, не се виждаше на два метра разстояние.

Пет минути след началото на втората част разбрах, че са ни вкарали гол по плача на публиката. Нашият отбор управител Рамачони ми сподели да дам знак на съдиите, че поради мъглата към този момент не се вижда съвсем нищо. Тъкмо вървях около страничната линия, когато чух три поредни сигнала от рефера Дитер Паули. Играта беше спряна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР