Бившият ни външен министър Надежда Нейнски направи анализ на политическата

...
Бившият ни външен министър Надежда Нейнски направи анализ на политическата
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: САЩ няма да си върнат лидерството, ако разделението им не стихне

Бившият ни външен министър Надежда Нейнски направи разбор на политическата конюнктура в Съединени американски щати дни преди встъпването в служба на новия президент Джо Байдън.

" Тези дни си мислех, че Тръмп е по-скоро разследване на един метод на мислене - на една философия, а не първопричината. Не е толкоз елементарно, колкото наподобява - в случай че всичко се сведе до това Тръмп да бъде импийчнат или даже да се възпламени неговото плашило на площада, евентуално в действителност би било " хепи енд ". Истината обаче е, че явно има огромно разделяне в Америка и това е разделяне сред две житейски и политически философии ", съобщи тя в предаването " 120 минути " по bTV.

В разбора си тя обърна внимание на задачите, които си слага екипът на Байдън - да възвърне моралната и лидерска роля на Съединени американски щати и поддръжката на съдружниците си. " Той добавя - " Америка се завръща ". Байдън има предизвикателство и това е да успокои Америка - няма по какъв начин да се върне лидерската и морална роля на Съединени американски щати, в случай че Съединени американски щати имат такова морално разделяне, в случай че разприте не стихнат ", разяснява Нейнски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР