Бившият национал Страхил Попов беше титуляр за Юмраниеспор, а отборът

...
Бившият национал Страхил Попов беше титуляр за Юмраниеспор, а отборът
Коментари Харесай

Страхил Попов с цял мач при загуба на Юмраниеспор

Бившият национал Страхил Попов беше титуляр за Юмраниеспор, а тимът му позволи домакинско проваляне с 0:1 от Гиресунспор в предпоследния кръг на турското състезание. Отборът на българския бранител игра единствено за достойнството си, откакто още преди няколко седмици изпадна. Единственото попадение в дуела означи Рияд Баич в 45-ата минута.

Победата оказа помощ на Гиресунспор да се изкачи на 15-ата позиция в класирането с актив от 37 точки. В последния кръг отборът ще посрещне Анталияспор, а Юмраниеспор ще е посетител на Истанбулспор. 

Бешикташ реализира седма поредна победа и резервира шансове за второто място. " Черните орли " разгромиха с 5:2 като посетител Касъмпаша и събраха 77 точки, колкото има и Фенербахче. Попаденията за Бешикташ осъществиха Жедсон Фернандеш, Дженк Тосун, Венсан Абубакар, Тайфур Бингьол и Атиба Хътчинсън от дузпа. За Касъмпаша точни бяха Айтач Кара и Райън Донк.

Миналогодишният първенец Трабзонспор победи с 5:1 Аланияспор, а всички погледи бяха ориентирани към Марек Хамшик. Словашкият халф вкара гол от дузпа в последния мач в професионалната си кариера. Хамшик се разписа в в 24-ата минута, малко по-късно подаде на Ангелос Бакасетас за третото попадение в интерес на Трабзонспор, а в 62-ата беше сменен под бурните аплодисменти на почитателите. Гостите поведоха първоначално, само че получиха червен картон в 23-ата минута и по-късно не оказаха съвсем никаква опозиция.

Трабзонспор е шести с 57 точки, а на петата позиция с актив от 59 пункта се намира Истанбул Башакшехир. Днес столичният отбор победи с 3:2 като посетител четвъртия Адана Демирспор. Над всички за Истанбул Башакшехир беше Филип Полан Кени, който вкара два от головете. В другите мачове Коняспор и Фатих Карагюмрюк направиха 1:1, а Анкарагюджю се наложи с 1:0 при визитата си на Кайзериспор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР