Бившият национал Смилен Мляков е новото попълнение на волейболния Левски.

...
Бившият национал Смилен Мляков е новото попълнение на волейболния Левски.
Коментари Харесай

Смилен Мляков смени волейболния ЦСКА с "Левски"

Бившият национал Смилен Мляков е новото попълнение на волейболния " Левски ". 36-годишният диагонал ще заеме мястото на младата вяра Спас Байрев, който беше отхвърлен от тима след позитивната проба за канабис.

Мляков се завърна на игрището през предишния сезон, откакто поради поредност от травми няколко години беше отвън волейбола. Той облече екипа на ЦСКА и стана най-хубав изпълнител на тима по пътя към първото място в постоянния сезон и сребърните медали в крайното класиране.

" Щастлив съм, че успяхме да притеглим подобен експерт като Смилен ", съобщи президентът и старши треньор на " Левски " Владимир Николов. Това ще е вторият път, в който Мляков ще облече екипа на сините.

" Миналия сезон той беше топреализатор на ЦСКА, чакам от него да бъде подобен и при нас. Обстановката няма да му е непозната, тъй като към този момент е играл за " Левски ", в това число и с някои момчета от сегашния състав. Надявам се напълно скоро да има развиване и по още един трансфер ", сподели още Николов.

Мляков показа, че му е неприятно за последователите на ЦСКА, само че е на първо място експерт. " Винаги съм казвал, че в българския спорт има два гранда - " Левски " и ЦСКА. Затова по някакъв метод постоянно съм симпатизирал и на двата тима. За мен няма проблем със промяната на клубната принадлежност. Нямам визия по какъв начин ще ме одобряват в " Левски ", само че аз и преди три години играх за този клуб ", съобщи той.

Диагоналът сподели още, че идва в " Левски " с една-единствена мисъл - да стане първенец. " Както към този момент споделих, това е един от двата клуба, които се задоволяват единствено с първото място. " Владо Николов се свърза с мен и сподели, че желае да вземе, изтъквам, най-хубавия диагонал в България. Имах още няколко оферти, само че реших, че това на " Левски " е най-хубавото за мен. "

След края на предишния сезон опитният волейболист претърпя следващата си интервенция - артроскопия на коляното. " Всичко с възобновяване протича обикновено. Силно имам вяра, че ще съм изцяло подготвен още за първия мач от новия шампионат ", приключи Мляков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР