Бившият национал по футбол Веселин Минев ще е сред официалните

...
Бившият национал по футбол Веселин Минев ще е сред официалните
Коментари Харесай

Тодор Попов и Веселин Минев откриват турнира „Грабни купата“...

Бившият национал по футбол Веселин Минев ще е измежду формалните лица, които тази събота ще открият втория шампионат от веригата „ Грабни купата “. Днес стана ясно, че макар желанието си, събитието ще пропусне брат му Йордан. Поредният стадий е в Пазарджик и участниците в него ще бъдат поздравени и приветствани още от кмета на града Тодор Попов, от златното момиче от олимпийския отбор в Рио 2016 Ренета Камберова – отговаряща за спорта в Общината и ръководител на съдружие „ Пазарджик спортува “, от футболната легенда Крум Кантарев – един от популярното потомство извело „ Хебър “ до елита, от Спас Иванов – ръководител на Областния съвет на БФС и други През 2020 година Пазарджик завоюва купата „ Европейски град на спорта “, по заради здравната рецесия самодейността бе продължена от ACES EUROPA и тази година. Откриването е планувано за събота в 10.30 ч. на ст. „ Зона на здравето “, където от 11 ч. ще се играят дуелите.

Отборите от Пазарджишка област и централна България ще се впуснат в здрава борба за двете места, които разрешават присъединяване на финала в Албена през септември. Миналия уикенд щастливците от състоялия се в Стара Загора първи стадий от веригата бяха съставите на Е-Динамикс и Спортинг, които с достигането си до финала в града на липите си осигуриха присъединяване в огромния интернационален финален шампионат, който е плануван за средата на септември край морето с присъединяване на футболни отбори от 10 страни. Шампиони под Аязмото станаха играчите на Е-Динамикс спечелили мъчно с дузпи след нулево тъждество в последния мач.

След Пазарджик този уикенд, веригата от аматьорски шампионати „ Грабни купата “ ще премине с районни съревнования поредно през Сандански (15-16 май), Горна Оряховица (22-23 май), Монтана (29-30 май), София (5-6 юни) и Варна (12-13 юни). Големият край е плануван за 13-17 септември в Албена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР