Бившият национал на Англия Джоуи Бартън ще поеме по изцяло

...
Бившият национал на Англия Джоуи Бартън ще поеме по изцяло
Коментари Харесай

Джоуи Бартън поема в изцяло нова посока

Бившият национал на Англия Джоуи Бартън ще поеме по напълно нов път в идващото си предизвикателство. 35-годишният халф, който има 1 мач за родината си, а на клубно равнище e играл общо 269 пъти във Висшата лига, отива в третодивизионния Флийтууд Таун, само че не като футболист, а като треньор.

Бартън ще встъпи в служба на 2 юни, ден след приключването на наказването му поради голям брой залози на футболни мачове, за които той самичък призна. Ветеранът към момента не е оповестил публично отдръпването си от дейния спорт като състезател.

“Вълнувам се от планът и предизвикването във Флийтууд Таун. В положителни връзки съм с управлението и съм благополучен, че отивам в тим с огромни упоритости. Първата ми мениджърска работа е съществено решение”, разяснява Бартън и добави, че се познава от години с клубния президент Анди Пили.

| Fleetwood Town can confirm an agreement has been reached for @Joey7Barton to become the club's new Head Coach as of June 2nd.

Full details: https://t.co/ZPz5vAaCOD pic.twitter.com/cQ3BbjqrR7
— Fleetwood Town FC (@ftfc) April 18, 2018
За последно Бартън игра през сезон 2016/2017, когато бе футболист на Бърнли, а по-късно в действие влезе и 18-месечното му наказване, понижено в следствие на 13 месеца.

Полузащитникът е играл в Манчестър Сити, Нюкасъл, Куинс Парк Рейнджърс, Олимпик Марсилия, Бърнли и Рейнджърс. В момента Флийтууд e на четиринадесето място в Лига 1, без да има късмет за плейофите и на добра отдалеченост от изпадащите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР