Бившият национал и настоящ треньор Дани Милушев ще бъде помощник

...
Бившият национал и настоящ треньор Дани Милушев ще бъде помощник
Коментари Харесай

Хебър с втори трансфер от Дунав

Бившият национал и сегашен треньор Дани Милушев ще бъде асистент на Камило Плачи в мъжкия тим на ВК Хебър през новия сезон. Милушев се появи в Пазарджик с идването на италианския експерт, като ролята му тогава бе единствено на преводач. Очевидно той ще съвместява две функционалности в щаба на " тигрите ".

През миналия шампионат Милушев бе отпред на волейболистите на Дунав (Русе). Воденият от него отбор се показа почтено в елита. Русенци заеха второ място във втората осмица в Суперлигата, а след победа над ЦСКА в спомагателните срещи, участваха в плейофите на шампионата.

По създание това се явява втори " трансфер " по оста Дунав – Хебър, откакто оня ден първенците подписаха с младия диагонал Дейвид Кръстев.

„ За нас беше чест и наслаждение да се докоснем до индивида и играч Дани Милушев. Екипът на ВК Дунав му благодари за професионализма и себераздаването, както като треньор по този начин и като играч и му пожелава здраве, шанс и доста триумфи “, написаха на формалната фейсбук страница на клуба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР