Бившият национал Борислав Кьосев ще бъде издигнат за кандидат за

...
Бившият национал Борислав Кьосев ще бъде издигнат за кандидат за
Коментари Харесай

Борислав Кьосев ще бъде кандидат за президент на волейболната федерация

Бившият национал Борислав Кьосев ще бъде повдигнат за претендент за ръководител на федерацията по волейбол (БФВ). В четвъртък клубовете, които ще го поддържат, ще дадат конференция.

Очаква се измежду тях да е ръководеният от Мартин Стоев " Сливнишки воин ", написа " Тема спорт ".

Преди седмица Кьосев съобщи пред " Дневник ", че не е изключено да се кандидатира при възможното привикване на изключително общо заседание. За това се бори опозицията, чийто претендент е Любомир Ганев.

В годините двамата са показвали непосредственост, като бяха дружно в управителния съвет на федерацията. Предположенията са, че зад издигането на Кьосев стои концепцията на дългогодишния президент на БФВ Данчо Лазаров да резервира властта в ръцете си, като стане почетен ръководител на федерацията.

" За разлика от Любо не съм бил толкоз във вътрешността във финансите и в ръководството на федерацията. Аз съм си, както се споделя, работар човек. Клубовете би трябвало да решат кого ще поддържат. Ако реша да се кандидатирам, не считам да хукна по клубовете и да давам обещание врели-некипели. В програмата на Любо към 70% от нещата са настоящи и в този момент. Да, ще би трябвало да се стегнат редиците. Да се понижат членовете на управителния съвет, може би, само че да са по-малко от 21 - няма по какъв начин да стане ", сподели Кьосев пред " Дневник ".

Фотогалерия: "Вечните " господари в българския спорт >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР