Бившият наставник на ЦСКА София Стойчо Младенов ще бъде оперативен

...
Бившият наставник на ЦСКА София Стойчо Младенов ще бъде оперативен
Коментари Харесай

Стойчо Младенов стана директор в ЦСКА 1948

Бившият ментор на ЦСКА София Стойчо Младенов ще бъде действен шеф на ЦСКА 1948.

Това разгласи самият той през днешния ден на спонтанна конференция при представянето си от клуба на комплекса "Царско село ".

Освен това Младенов разгласи, че е завършил треньорската си кариера, откакто е бил заставен да напусне ЦСКА София.
"Мечтата ми е да видя обединен ЦСКА ", съобщи пред публицистите Младенов.
Относно предходните си мнения за ЦСКА 1948, Младенов сподели: "Така разсъждавах и по този начин мислих. Имах опция в тези три месеца много постоянно да се срещам с хората, които работят в клуба, със спонсорите и да добия по-добра показва за този клуб. Понеже се приказва наляво-надясно, че е поради пари, би трябвало да ви кажа, че това е най-малката заплата, която съм получавал в моята спортна кариера като футболист и треньор. Напълно наясно съм в какъв клуб влизам, в клуб с огромни упоритости, с клуб с огромни цели и всички те са постижими. Тепърва ще разбирате доста неща, доста вести, уповавам се всичко да бъде сполучливо от това, което имам като концепция ".

За работата с Любослав Пенев Младенов съобщи: "Това е казус да бъдем в един клуб с него, мощни характери, обикновено е от време на време да има искри, само че ето, има нещо, което да ни сплоти и това е футболният клуб ЦСКА, тъй че има защо да работим в бъдеще взаимно и работата ни да бъде сполучлива ".

Той разкри, че може да изгледа онлайн дербито сред ЦСКА 1948 и ЦСКА София в края на месеца и не се тормози от реакцията на почитателите на "армейците ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР