Бившият нападател на Милан Рууд Гулит даде мнение по много

...
Бившият нападател на Милан Рууд Гулит даде мнение по много
Коментари Харесай

Рууд Гулит определи своя фаворит за Скудетото

Бившият нападател на Милан Рууд Гулит даде мнение по доста въпроси свързани с италианския футбол на спортния фестивал, проведен от Gazzetta dello Sport.

Нидерландецът отхвърли да направи паралел сред неговия Милан и настоящия, а също по този начин показа и своя любимец в борбата за Скудетото.

„ Сравненията са невъзможни, тъй като са разнообразни столетия и има разнообразни компликации. Обещах си в никакъв случай да не споделям „ По мое време… “. Всеки тим би трябвало да написа личната си история и този Милан го прави. Пиоли несъмнено построи атакуващ тим и това е хубаво. Не познавам Пиоли персонално, само че той прави страхотна работа ", съобщи Гулит.

“Скудетото? Моят любимец е Наполи: те играят фантастично. Това е проведен тим, само че също по този начин разрешават и на характерностите да демонстрират въображение. Но Милан също е на това равнище. Юве е в рецесия, да забележим дали ще я решат за малко време. Интер има задоволително място за напредък. Внимание заслужават Рома и Аталанта ”, приключи легендата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР