Бившият нападател на Лудогорец и Ботев Пловдив Юнес Хамза разказа

...
Бившият нападател на Лудогорец и Ботев Пловдив Юнес Хамза разказа
Коментари Харесай

Бивш нападател на Лудогорец и Ботев разказа за проваления си трансфер в балкански гранд

Бившият нападател на Лудогорец и Ботев Пловдив Юнес Хамза описа по какъв начин е пропаднал прехвърлянето му в Стяуа Букурещ и атакува управлението на румънския гранд. Тунизиецът приказва пред gsp.ro за неуспеха по договорката.

След като нападателят не се разбра с управлението на Стяу Букурещ, той подписа с Лудогорец през 2014 година, а това незабавно вбеси президентът на румънския гранд Валериу Аргесеала, който го назова „ слабохарактерен “.

„ Проблемът беше, че не бяха съществени с мен. Винаги съм имал темперамент. Аргесеала ми се обади, срещнахме се и в България. Говорихме за пари, контракт, всичко. Каза, че ще ми изпрати договора след седмица и нищо. През това време пристигнаха в Пловдив и подписаха с Лукин, откакто разговаряха с мен. По-късно, когато схванаха, че Лудогорец ми е направил оферта, започнаха да ми звънят непрекъснато. Освен това в плейофите на Шампионската лига жребият отреди Лудогорец да се изправи против Стяуа “, сподели Хамза.

През този сезон разградчани отстраниха румънския гранд в паметен мач за почитателите на „ орлите “, след осъществяването на дузпи. Именно тунизиецът бе измежду голмайсторите от бялата точка.

„ С Лудогорец се разбрах тъкмо за пет минути. Вечерта, преди да подпиша с тях, се обадих на господин Аргесеала и му споделих, че е подготвен и към този момент няма потребност да идва в България, тъй като се разбрах с Лудогорец. След като видя известието, той стартира да приказва по малкия екран, че нямам темперамент. Но имаше доста детайлности, които не ми харесаха. Не харесвах лекомислието на клуба “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР