Бившият нападател на Димитър Бербатов не скри задоволството си от

...
Бившият нападател на Димитър Бербатов не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Бербатов: Барса прояви неуважение към Суарес, а сега той ще се пръсне от смях

Бившият нападател на Димитър Бербатов не скри задоволството си от мощната форма на голмайстора на. Той също по този начин разкритикува за метода, по който тимът се раздели с уругваеца.

" Барселона заплаща цената за това, че разреши на Луис Суарес да си тръгне. Той е просто машина. Атлетико Мадрид са на върха на Ла Лига със седем точки преднина и мач по-малко. Суарес несъмнено ще се пръсне от смях. Много съм благополучен за него поради метода, по който каталунците се отнесоха към един от най-титулуваните си играчи. Барселона демонстрираха пренебрежение към него, само че в този момент той не изпитва никакво страдание и си прекарва ужасно в Атлетико.

Тъй като аз също бях нападател, постоянно разбирам кой може да нанесе вреди на съперника и кой е превъзходен футболист. Когато играех против него, Суарес тормозеше бранителите и използваше експанзия по собствен личен метод, макар че от време на време преминаваше границата.Оставяйки това настрани, той има качества и знае по кое време да се възползва от своите шансове. Сега той е на 34 години и е толкоз удивително по какъв начин се оправя сега. Той към момента потвърждава, че може да бележи голове, както го правеше в. Той знае какво да направи на терена ", написа Бербатов за Betfair.

Той разяснява и моментната форма на звездата на. " Надявам се той още веднъж да откри най-хубавата си форма. Неговият тим се нуждае от това той да стартира да вкарва попадения, а самочувствието му наподобява, че е ниско. Неговото развиване се забавя. В Азар беше брилянтен и имаше гениални проблясъци. Все още не му се получава в Реал Мадрид, само че той просто би трябвало да остане здрав и във форма. Други играчи като и не получиха игрово време и бяха преотстъпени ", добави българинът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР