Бившият нападател на Арсенал Жереми Алиадие посъветва халфа на "артилеристите"

...
Бившият нападател на Арсенал Жереми Алиадие посъветва халфа на "артилеристите"
Коментари Харесай

Казаха на талант на Арсенал да порасне

Бившият нападател на Арсенал Жереми Алиадие посъветва халфа на "артилеристите " Матео Гендузи да промени незрялото си отношение след спор с мениджъра Микел Артета.

Гендузи пристигна преди 2 сезона на "Емиратс " и остави положителни усещания през първите си 18 месеца в клуба. След идването на Микел Артета в лондонския клуб обаче игровото време на младия французин доста понижа. Това е резултат от съществено спречкване на Гендузи с мениджъра на отбора Микел Артета.

Алиадие, който е бил в основата на прехвърлянето на Гендузи на "Емиратс ", посъветва младия си сънардоник да укроти пристрастеностите си отвън терена, с цел да не пропилее футболния си гений.

"Голям почитател съм на Гендузи, той ми е като по-малък брат. Винаги му споделях, че Арсенал ще е страхотна стъпка напред за него, както във футболен, по този начин и в човешки смисъл. Той одобри съвета ми да се причисли към клуба, само че имам възприятието, че още не е узрял като човек ", стартира някогашният стрелец.

"Той се развива отлично като футболист и непрекъснато се усъвършенства, само че той към момента не се държи като зрял мъж. Мисля, че тези присъщи проблеми му пречат, тъй като Микел Артета не е почитател на сходни осъществявания ", приключи Алиадие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР