Бившият ММА боец и организатор на контрапротести в защита на

...
Бившият ММА боец и организатор на контрапротести в защита на
Коментари Харесай

Стъки нахлу в студиото на Нова в опит да заглуши Антон Кутев |

Бившият ММА войник и уредник на контрапротести в отбрана на Бойко Борисов Станислав Недков-Стъки нахлу в студиото на Нова тв, до момента в който в него беше представителят на служебния кабинет Антон Кутев. Малко преди този момент шефът на федерацията по ММА (смесени бойни спортове)

“Колегите ми споделят, че не могат да спрат Стъки, но аз мисля, че могат ”, сподели водещият Виктор Николаев, до момента в който Недков с бърза стъпка и наръч листове нахлу в студиото. “Направихме изявление с вас, чу се вашата позиция. Г-н Кутев не влизаше, до момента в който говорех с вас ”, означи Николаев.

Тука се изнасят манипулативни данни, които не дават отговор на документите, сподели Стъки и стартира да разхвърля листата си по масата в студиото, като даже си изиска стол с цел да седне.

Виктор Николаев му сподели, че ще го запишат за новините и " няма потребност да вършим панаир ".

“Ще извикаме нашата защита, ще би трябвало да се биете с нашата защита ”, предизвести Николаев.

Пререканието продължи по-малко от две минути и MMA боецът напусна студиото след гледище на Виктор Николаев. През това време Кутев резервира хладнокръвие.

Преди Стъки да влезе в студиото Кутев съобщи, че оправданията на говорещият преди него не дават отговор на истината. Според данните изнесени от спортният министър ММА-федерацията е получила над 1 млн. лв. за 4 години, а Стъки твърди, че по програмата за битка с опиатите, са получени едвам 222 000 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР