Бившият министър-председател на Русия Дмитрий Медведев обясни оставката на оглавяваното

...
Бившият министър-председател на Русия Дмитрий Медведев обясни оставката на оглавяваното
Коментари Харесай

Бившият руски премиер отново обясни защо е подал оставка

Бившият министър-председател на Русия Дмитрий Медведев изясни оставката на ръководеното от него държавно управление с потребност от политическо възобновяване на страната и фактора време.

В изявление пред локална телевизия той означи, че посланията на президента Владимир Путин пред Федералното заседание са обрисували огромните задания за актуализиране на политическата система, смяна на салдото на силите в страната, които би трябвало да обиден държавното управление, Народното събрание, правосъдната система и частично президента.

„ За да вземе всички тези решения, президентът би трябвало да бъде безусловно свободен да ги разисква и взема, без да се преценява с други фактори. Включително и факторът държавно управление “, изясни Медведев.

Като друга причина за изненадващото си решение той показва фактора време. Той напомни, че заема поста министър-председател близо 8 години.

„ Това беше доста дълга и комплицирана работа, обвързвана с взимането на решения по извънредно сложни въпроси... Това също би трябвало да се вземе поради “, посочи някогашният министър председател.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР