Бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов смята, че за

...
Бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов смята, че за
Коментари Харесай

Конкуренцията издала наркотика в Студентски град?

Бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов счита, че за разкриването на огромното количество опиат в " Студентски град " може да е отговорна конкуренцията, а в канала най-веорятно е била подценена тази заплаха.

В утринния блок на БиТиВи Йорданов уточни, че с цел да има толкоз огромно количество опиат, складирано в София, се чака отбрана от по-високо равнище. По думите на Йорданов надали хванатият юноша самичък е складирал толкоз доста наркотични субстанции, мъжът е по-скоро е част от веригата. Но е неуместно да се складира толкоз огромно количество точно в " Студентски град ", уточни още Йорданов, защото счита, че е ясно какво се случва в квартала.

Според някогашния силов министър опиатът е бил предопределен зад граница за Западна Европа, а не за приложимост в страната.

Въпреки че самата картинка не наподобява професионална, а лаическа, количеството хванат кокаин е огромно, призна и в студеото на Нова телевизия Тихомир Безлов. Той също по никакъв метод не счита, че хванатият от полицията е уредник на канала, въпреки и да сложи под подозрение легендата, която споделя полицията - за паникьосването му и за самопризнанието на място за количеството в багажника на колата.

В последните няколко години има няколко огромни залавяния, напомни Безлов случая и в стоковата борса в " Слатина " и удавения кокаин в Черно море. Покрай пандемията в Европа трафикът на кокаин бележи внезапен спад, поради транспортния колапс и ограниченията. Затова и сега се прави опит да се употребяват различни направления, а Балканите са един подобен маршрут, изясни Безлов. И той счита, че опиатът не е предопределен за България, само че казаното от полицията за Азия може да значи и Турция, и Русия. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР