Бившият министър на туризма и депутат от ГЕРБ Николина Ангелкова

...
Бившият министър на туризма и депутат от ГЕРБ Николина Ангелкова
Коментари Харесай

Ангелкова е задала общо 303 въпроса към министрите, 200 от тях в един ден |

Бившият министър на туризма и народен представител от ГЕРБ Николина Ангелкова е задала общо 303 въпроса към министрите от кабинета на Кирил Петков в рамките на парламентарния надзор. Последните 200 от тях са заложени в един ден. 

Депутатката е задала въпроси към всички министри, а тематиките са разнородни - от уволнения, назначения и цивилен контракти, до европроекти и раздадени бонуси. Аргументацията на Ангелкова е, че работата на народните представители е да задават въпроси.

Председателят на районната комисия Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната "  смята, че това е тактичност на ГЕРБ, " за да задръсти администрацията с въпроси и тя да не работи за смяната ".

Според Крум Зарков от Българска социалистическа партия, щом Ангелкова е задала 200 въпроса, значи не желае да чуе отговора на нито един от тях.

Днес Атанас Михнев (ПП) шеговито прикани да се премине към парламентарен надзор, с цел да може Ангелкова да получи отговор на своите 200 въпроса. Председателят на Народното събрание Никола Минчев му отговори, че това не е допустимо, защото въпросите ѝ са писмени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР