Бившият министър на финансите Симеон Дянков: Има един завой надясно

...
Бившият министър на финансите Симеон Дянков: Има един завой надясно
Коментари Харесай

Симеон Дянков: Единствената възможна коалиция е ГЕРБ, ДБ и ДПС

Бившият министър на финансите Симеон Дянков: " Има един завой надясно – ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи печелят повече, в сравнение с предходни избори ". Това изясни пред БНР някогашният министър на финансите Симеон Дянков.
Прочетете още
„ Това значи, че хората стартират отново да се интересуват повече от финанси и стопанска система. Те желаят непоклатимост и сигурност, по-ниска инфлация и постоянни цени на тока. Това нормално идва от десни държавни управления. Виждаме го в цяла Европа. След всички по-сериозни рецесии в Европа идва дясно ръководство. Хората имат вяра, че те са по- способни да се оправят с финансовите и икономическите проблеми “,предаде БНР.

" Продължаваме промяната " се оказа по-лява партия във връзка с икономическата политика, изясни Дянков. „ Тази част от политиката на държавното управление им беше в ръцете на Българска социалистическа партия, само че толкоз ляво финансовото министерство не сме имали от доста години. Беше неприятно време за такава политика. Те не се оправиха с инфлацията, даже я усилиха. Затова споделям, че е време за дясно държавно управление, с десни политики и цели “.

Партиите, които се оповестиха против войната в Украйна – ГЕРБ, Демократична България, Движение за права и свободи - завоюваха повече гласове, изясни той. „ Продължаваме промяната “ по-скоро зае някакво приблизително състояние, с цел да резервира съдружното ръководство “.

Единствената допустима коалиция ще е ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи, съобщи Симеон Дянков. " Трите са срещу войната и упорстват за по- постоянна икономическата и финансова политика ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР