Бившият министър на финансите Муравей Радев направи своя коментар в

...
Бившият министър на финансите Муравей Радев направи своя коментар в
Коментари Харесай

Муравей Радев за Нинова: Как ще й искат оставката? Откакто е председател - само победи, победи. БСП и ДБ направиха уйдурма за София

Бившият министър на финансите Муравей Радев направи своя коментар в студиото на предаването " Лице в лице " по БТВ за миналите локални избори.

" Ако приказваме за тази градска десница би трябвало да сложим нещата на масата такива каквито са. Ако Демократична България я счита някой за градска десница, доста се лъже. Тя е всичко друго, само че не и десница. Тази коалиция Демократична България е общ брой от няколко партии, които са си леви. " Да, България " на Христо Иванов - лява партия по-скоро, " Зелените " - чисто лява партия, ДСБ - в миналото ги сътвориха като мрачно синя партия, едни метаморфози претърпя, в този момент сега никой не знае какво тъкмо са те, но май са олевяли, откакто са дали своят вот и те за Мая Манолова. Така че нямам нищо срещу, нищо неприятно не мога да кажа - това са демократи, това са либерали, но да си влязат в тая ниша. Нека да не експлоатират десницата. Има голямо поле в нашия политически живот тъкмо за подобен индивид. Ляво демократичен индивид. Българска социалистическа партия е освободила голямо пространство - да го заемат. Но десница не са. Някои техни гласоподаватели в този момент гласоподаваха за Мая Манолова, допускам със позор. Те са се срамували и по тази причина подведоха " екзит пола " - споделиха, че са дали своят вот за Фандъкова. Затова се отчитаха 12-13 %, а най-после документите демонстрираха 5 ", сподели той.

" Как другояче можете да си обясните Българска социалистическа партия да гласоподава за районните кметове на Демократична България, а всеобщо гласоподавателите на Демократична България да гласоподават за Мая Манолова. Вижте резултатите - кой какви гласове е привлякъл. 20 000 гласа от Демократична България са наляти към Мая Манолова и 18 000 гласа от това другото момче - Борис Бонев. Това не е някаква ювелирна акция, че се нагласиха да гласоподават между тях Демократична България и Българска социалистическа партия. Ако си мислят, че това е някакъв върховен политически пилотаж - бъркат. Това си е чиста уйдурма, пазарлък, освен това противен и низък пазарлък, който гласоподавателите не простят ".

На въпрос кой е спечелил изборите, той отговори шеговито: " Всички. Никой не си признава, че ги е изгубил. Но в случай че питате мен, сякаш Българска социалистическа партия най-вече печели от тези избори. ГЕРБ имала 10 % повече общински съветници от предните избори и имала 10 % повече кметове от преди. Но Българска социалистическа партия имат 300 %. Те нямаха нито един огромен град на предходните избори, в този момент имат 3, т.е. от 0 до 3 са 300 %. Кой може да се мери с тях? Как на тази жена ще й желаят оставката? Тя ги води единствено напред. Откакто е станала ръководител - все победи, победи. Не бива да я закачат, да си стои там Корнелия Нинова ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР