Бившият мениджър на френския централен защитник Жан-Клер Тодибо направи интересни

...
Бившият мениджър на френския централен защитник Жан-Клер Тодибо направи интересни
Коментари Харесай

Бившият мениджър на Тодибо: Мислеше си, че е суперзвезда

Бившият управител на френския централен бранител Жан-Клер Тодибо направи забавни разкрития за играча и за какво не е могъл да се наложи в. Бруно Сатин, който бе в основата на прекосяването на Тодибо при каталунците изясни, че точно сложния темперамент и нежеланието да се вслушва в препоръки е попречило на младока да се разгърне капацитета си.

През зимата на 2019-а той дойде на “” с огромни упования от, само че след това бе преотстъпван на Шалке, а през тази акция е в, къде е записал едвам две срещи.

“Бяхме щастливи да го доведем в Барселона, само че към този момент не пазя неговите ползи. Той е сложен темперамент, не желаеше да слуша препоръките на спортния шеф Ерик Абидал. Клубът вярваше в него, само че Тодибо към този момент бе повярвал, че е суперзвезда. Именно това му попречи нещата да се развият добре в Ла Лига. Той има страхотни качества, само че му липсва примирение,” разяснява неуспеха на играча в Барселона Сатин.

След това той засегна и тематиката за бъдещето на Тодибо и по какъв начин той би могъл да се измъкне от рецесията в представянето си.

“Някой по-малък клуб би бил съвършен за него. Може би някой малко по-малък от, който е много упорит сега и има напрежение. Той се нуждае от нов старт в клуб, в който може да направи някои неточности, които да му оказват помощ да се развие. Да стои на скамейката не му прави добра услуга, " вижда бъдещето сътрудника и продължава:

“Зависи от него. Той е страховит спортист, има всичко, с цел да успее, само че би трябвало да промени мисленето си, да откри вярната централизация. И по-малко надарени от него играчи са успявали. Трябва повече да желае да учи и по-малко да се усеща като феномен. Все още не е схванал нещата и хората към него не му оказват помощ. Съжалявам за което,” приключва мениджърът.
Ла Лига 20 кръг, неделя 24 януари  Елче 0:2краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР