Бившият мениджър на Челси Жозе Моуриньо заяви, че сегашният наставник

...
Бившият мениджър на Челси Жозе Моуриньо заяви, че сегашният наставник
Коментари Харесай

Моуриньо удари едно рамо на Франк Лампард

Бившият управител на Челси Жозе Моуриньо съобщи, че сегашният ментор на "сините " Франк Лампард има всички предпоставки, с цел да бъде сполучлив треньор на лондончани.

Лампард стартира мъчно кариерата си отпред на Челси, като завоюва единствено един от първите си пет публични мача, само че съгласно Моуриньо резултатите ще се подобрят с времето.

"Той има една година опит от Дарби Каунти, където сподели положителни качества, и в този момент е в Челси, където играе за огромни титли. Играе в Шампионската лига, игра за Суперкупата на Европа, към този момент имаше огромни и значими мачове и този опит ще му помогне да израсне. Футболът постоянно е бил част от живота му. Той е наследник на футболист, чичо му е управител, самият той беше топ състезател. Мисля, че има всичките условия, с цел да стане сполучлив управител ", разяснява Моуриньо пред Sky Sports.

Днес от 19:30 часа българско време Челси гостува на Уулвърхемптън в мач от петия кръг на Висшата лига, а във вторник "сините " одобряват Валенсия в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига, напомня БГНЕС.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР