Бившият мъж на Мариана Векилска – радиожурналистът Симeон Колев се

...
Бившият мъж на Мариана Векилска – радиожурналистът Симeон Колев се
Коментари Харесай

Бившият на Мариана Векилска се стопи от мъка, панически атаки и стрес морят Симо след раздялата

 Бившият мъж на Мариана Векилска – радиожурналистът Симeон Колев се е стопил с 20 кг за негативно време. Причината за нездравословния му външен тип била не болест, а тъгата по раздялата им с Мариана.

Симо още не можел да се съвземе от решението на огромната си обич да зареже него и синът им и да гради нов живот в Брюксел. Дори психолозите, до които прибягнал за помощ след нервозен срив и под паника офанзиви, са безапелационни, че отслабването му се дължи на напрежението, който изживявал. Напоследък Симо се посъвзе около предизборната си акция, като се кандидатира за общински консултант за София от ГЕРБ. Работните задължения му помогнали да се отърси от персоналните си драми й Колев даже възвърне профила си във Facebook.

От албумите му със фотоси обаче са изтрити всички общи с Мариана. Наскоро в изявление Симо призна, че не е дал прошка изцяло на някогашната си обич, само че е направил компромис и двамата не престават да поддържат връзка, написа " Ретро ". Колкото и да му е мъчно той продължавал да приютява Векилска в общия им дом, когато тя се връща от Брюксел, Към момента към момента не бил подготвен да отвори сърцето си за нова жена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР