Бившият крал на Испания Хуан Карлос, който се премести в

...
Бившият крал на Испания Хуан Карлос, който се премести в
Коментари Харесай

Длъжник: Крал Хуан Карлос плати 4.4 млн. евро данъци със задна дата

Бившият крал на Испания Хуан Карлос, който се реалокира в ОАЕ предходната година поради скандал, уреди дълг от близо 4,4 милиона евро с испанските данъчни управляващи, в опит да избегне неприятно правосъдно дело, заяви Агенция Франс Прес.
Дълговете - втората партида, която Хуан Карлос урежда за по-малко от три месеца - възобновиха въпросите за финансовите каузи на и още повече утежниха репутацията на монархията.
 Испания проверява фондове, свързани с Хуан Карлос I Испания проверява фондове, свързани с Хуан Карлос I
Испанската прокуратура проверява вероятното битие на фондове с милиони на остров Джърси, които може да са свързани с почетния к...
Социалистическият министър председател Педро Санчес съобщи в петък, че споделя " отхвърлянето ", което " болшинството " от испанците изпитва към това, което той назова " негражданско държание " на Хуан Карлос.
" Институция не се съди ", сподели Санчес. " Това, което се слага под въпрос, е държанието на човек. "
Той сподели още, че актуалният монарх, синът на Хуан Карлос, крал Фелипе VI, е имал неговата " цялостна поддръжка ".
Плащането на налози със задна дата се дължи на цената на частните полети с реактивни самолети - на стойност осем милиона евро, съгласно известия в пресата - които са платени от, принадлежаща на отдалечен братовчед на Хуан Карлос.
 Испанците преименуват улици, кръстени на някогашния крал Хуан Карлос I Испанците преименуват улици, кръстени на някогашния крал Хуан Карлос I
В Испания стартира акция за преименуване на улиците в градовете, носещи името на крал Хуан Карлос I, който от 1975 година беше отпред на...
Стойността на полетите се смята за облагаем приход от страна на някогашния крал. Плащането идва, откакто той направи непринудено декларация за този приход, сподели юристът му в писмо в петък, потвърждавайки известия в медиите през нощта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР