Бившият консервативен външен министър и бивш кмет на Атина Дора

...
Бившият консервативен външен министър и бивш кмет на Атина Дора
Коментари Харесай

Бившият кмет на Атина Дора Бакояни е тежко болна

Бившият закостенял външен министър и някогашен кмет на Атина Дора Бакояни разкри, че е диагностицирана с многоброен миелом, само че споделя, че има намерение да продължи да работи, оповестява БГНЕС, като цитира KeepTalkingGreece.

„ Никога не е елементарно да чуете, че имате рак “, съобщи 67-годишният политик от " Нова народна власт " в дълъг пост в обществените мрежи. Тя добави, че минава през лекуване и остава оптимист за приемлив резултат.

„ Никога през живота си не съм отстъпвала от борба. Ще продължа да работя и да се боря за страната, която толкоз доста обичам, до момента в който съм на лекуване “, сподели тя.

Дора Бакояни е майка на сегашния кмет на Атина Костас Бакояни и по-голямата сестра на премиера Кириакос Мицотакис.

Тя е народен представител в гръцкия парламент в продължение на 3 мандата и е първата жена, избирана за кмет на Атина, както и първата жена, заемала поста външен министър на Гърция.

Новината идва седмица откакто водачът на ПАСОК Фотини Генимата разгласи, че се отдръпва от изборите за ново управление заради здравословни аргументи. Тя е приета в болница от 12 октомври, като болничното заведение е оповестила рецидив на рак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР