Бившият кмет на столичния квартал Малдост Десислава Иванчева призовава за

...
Бившият кмет на столичния квартал Малдост Десислава Иванчева призовава за
Коментари Харесай

Иванчева призовава за създаването на партия - Непослушните

Бившият кмет на столичния квартал " Малдост " Десислава Иванчева приканва за основаване на политическа партия с името " Непослушните ". Тя разгласи решението в своя Facebook профил.

Иванчева разказва себе си като химик-технолог и икономист, позната като кмет, определен от жителите в почтени избори . " Спрях презастрояването в квартала, осигурих озеленяване, детски площадки и градинки, разкрих имотни измами за милиони. Приемах всичко това като работа, до момента в който не ме стопираха по този противозаконен и противен метод. Сега одобрявам всичко това като персонална идея ", изяснява тя.

Основна цел на тази партия, Иванчева дефинира в отстояване на същинските ползи на жителите , да пази техните права и свободи и да избави действителната народна власт .

" Евроизборите демонстрираха, че ние - Непослушните сме в цяла България. Всяко обитаемо място има своите Иванчева и Петрова , търсещи коренна смяна на съществуващата система ", разяснява тя.

По думите й, хората от цяла България поддържат и упорстват за обединяване към ясни правила .

Иванчева се базира на " желанието на всички ", за " стопански напредък на страната ни, резистентен бизнес за бизнесмените, заслужен живот за жителите на България, чиста околна и здравословна градска среда ", партия, " която да се бори със статуквото " .

" Гражданско общество от непримирими българи , съхранили своя дух и обичаи, отстояващи правилата на действителната народна власт, хора търсещи смяна... подготвени да се борят за чиста и свята република , такава, за каквато нашите будители мечтаха и за която дадоха живота си ", изяснява някогашният кмет.
 Резултатът ни е огромен пестник за всички огромни партии, регистрира Иванчева
Резултатът ни е огромен пестник за всички огромни партии, регистрира Иванчева

Според нея ниската изборна интензивност се дължи на това, че хората не имат вяра на ръководещите

Припомняме, някогашният кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха задържани обществено в центъра на София на 17 април 2018 година Те бяха арестувани с невиждано дълъг арест - над 8 часа на централното софийско кръстовище пред Спортната палата. В колата на кметицата бяха открити 70 000 лв., които тя взела като рушвет съгласно прокуратурата.

Службите бяха подложени на критика още тогава за нарушение на човешките права на обвинените. На последното съвещание по делото против тях упрекнатият дружно с тях по-предишен кмет на столичния регион " Младост " Петко Дюлгеров се отметна от показанията си , дадени в досъдебна фаза - а точно, че той е бил медиатор сред Иванчева и предприемача Александър Ваклин за рекордно претенции рушвет от половин милион евро. Към момента Иванчева и Петрова са под домакински арест.

Десислава Иванчева се яви на изборите за евродепутат и получи поддръжката на 30 310 души, което е 1.55% . Ден след евровота Иванчева съобщи, че обмисля да се кандидатира за кмет на София .
 Иванчева: Няма да има правораздаване за мен и Биляна Петрова с Гешев като основен прокурор
Иванчева: Няма да има правораздаване за мен и Биляна Петрова с Гешев като основен прокурор

Той опропасти живота ни, написа във " Facebook " някогашният кмет на регион " Младост "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР