Бившият капитан на Царско село Димитър Петков ще замести Ванчо

...
Бившият капитан на Царско село Димитър Петков ще замести Ванчо
Коментари Харесай

Димитър Петков замества Ванчо Траянов в Струмска слава

Бившият капитан на Царско село Димитър Петков ще замести Ванчо Траянов в Струмска популярност. Македонецът няма да играе с фланелката на радомирския отбор, тъй като старши треньорът Владимир Димитров не е приел изискването на Траянов да идва единствено от мач на мач заради задължения с Локомотив (Пловдив). Трябваше да реагираме бързо и да го заместим с умел футболист в средата на терена, по тази причина подписахме с Петков, уточни Димитров.
За новия сезон във Втора лига тимът се укрепи с двама легионери - колумбиецът Давид Асате на позиция външен халф и юношата на Нант Юго Куанта, който ще брани вратата на радомирци. Външен халф ще бъде и досегашният футболист на Литекс Христо Кирев. Предстоят още три контроли на Струмска популярност, на които ще бъде завършен окончателният състав. Днес в 18 часа е инспекцията с Витоша, в сряда със Сливнишки воин, в събота тимът ще бъде показан в мач с елитния ЦСКА-София до 19 години.
Ще взема още двама футболисти, двоумя се за две момчета, търсим и опитни играчи, съобщи Димитров. По думите му повече футболисти няма да бъдат допускани на проби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР