Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов не отхвърли възможността

...
Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов не отхвърли възможността
Коментари Харесай

Ивелин Попов не отхвърли завръщане в националния отбор

Бившият капитан на националния тим Ивелин Попов не отхвърли опцията да се завърне в представителния ни отбор. Попето съобщи, че е провел градивен диалог с новия селекционер Ясен Петров, само че преди да взима каквото и да е решение желае да се възвърне изцяло от травмата си.

“Вярно е, че нямаме футболисти, които играят във водещи шампионати, само че може да се направи един боеспособен тим. Групата на квалификациите е тежка, само че би трябвало да се направи цел да се реализиран избран брой победи или брой точки. Чухме се с Ясен Петров. Аз се възвръщам от травма. Нека да минат подготовките и да стартира да играя и ще забележим. Имахме много градивен диалог с новия селекционер”, сподели Попов пред Българска национална телевизия.

“Не можем да се мерим с Италия и Швейцария, само че в случай че се приключи на трето място, ще е една основа за бъдещето. Трябва да се направи една сплав сред млади и опитни футболисти. Когато е било по този начин, постоянно е имало триумф в националния тим. Трябва да си водач в клубния си отбор, с цел да получиш повиквателна в националния тим. Моят любимец за футболист на годината е контузен. Иначе Антон Недялков, Димитър Илиев, Валентин Антов деминстрираха постояноство. Има момчета, които демонстрират положително равнище и играят устойчиво. Важното е Тодор да се възвърне, има път пред него. Към края на февруари мисля, че ще бъда наедно с останалите и аз”, сподели още Ивелин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР