Бившият капитан на Барселона Андрес Иниеста удължи договора си с

...
Бившият капитан на Барселона Андрес Иниеста удължи договора си с
Коментари Харесай

Андрес Иниеста ще играе във "Висел Кобе" до 39-годишна възраст

Бившият капитан на " Барселона " Андрес Иниеста удължи контракта си с японския " Висел Кобе ". Легендарният полузащитник, който през днешния ден чества 37-ия си рожден ден, подписа за още две години и разгласи, че желае да помогне на клуба си да стане най-хубавият тим в Азия.

Иниеста е международен първенец от 2010-а година с Испания и повторен европейски отличник. Той дойде в " Кобе " през 2018-а и изведе отбора до първи трофей - Купата на императора. Този триумф класира " Висел Кобе " за азиатската Шампионска лига за първи път в 55-годишната история на клуба.

イニエスタ選手との契約更新が決定!
2023年まで延長することに合意しました。

詳細はこちら

Andres Iniesta has extended his contract until 2023! ha extendido su contrato hasta 2023!
— ヴィッセル神戸 (@visselkobe)

" Все още не преставам да одобрявам това предизвикателство със същата пристрастеност и блян, с който дойдох преди три години ", сподели Иниеста на конференция, на която бе оповестено и удължаването на контракта му.
Снимка: Getty Images
" Силно имам вяра, че философията на Иниеста и отношението му към играта ще се трансформира в образец освен за младите спортисти, само че и ще възпламени японците още повече по футбола ", разяснява Хироши Микитани, изпълнителен шеф на компания " Ракутен ", която има клуба.

Андрес Иниеста е легенда на " Барселона ". Тръгва от академията " Ла Масия " и след това записва 442 мача за каталунците, в които отбелязва 35 гола. Печели девет трофеи на Испания и четири пъти Шампионската лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР