Бившият капитан на българския национален отбор по футбол - Стилиян

...
Бившият капитан на българския национален отбор по футбол - Стилиян
Коментари Харесай

Стилиян Петров вече може да бъде треньор на национални отбори

Бившият капитан на българския народен тим по футбол - Стилиян Петров, се похвали в обществените мрежи, че е получил своя лиценз " УЕФА-про ". Това значи, че той може да бъде назначен за треньор на национални тимове, както и на отбори в най-елитните дивизии в другите страни.

Петров се труди интензивно 2 години, с цел да придобие това право.

" След 2 години старания, най-сетне получих своя " УЕФА-про " лиценз. Време е да се завърна във футбола ", написа Стан в обществените мрежи.
View this post on Instagram
After 2 years of hard work I have finally completed the UEFA Pro-LicenceIt’s time to get back in football #lovefootball #uefaprolicense #coaching #management #football

A post shared by Stiliyan Petrov (@stanpetrov19) on Jul 10, 2020 at 12:06pm PDT

Под обявата му незабавно заваляха стотици поздравления. Отчетоха се Джон Карю, Гейбриъл Агбонлахор, Роби Кийн, Флоран Малуда. А от българска страна " Честито " написаха футболист номер 1 на 2018 година - Кирил Десподов, както и Иван Бандаловски.
Стилиян Петров желае един ден да бъде управител на " Селтик " Това е едно от най-хубавите неща, които можеш да направиш, разяснява някогашният капитан на националния тим
Петров, който през 2016 година пребори левкемията, е ентусиазъм за мнозина и в никакъв случай не е крил, че желае да се занимава с футбол още веднъж.

Преди няколко месеца той даже съобщи, че мечтае да бъде треньор на един от някогашните си тимове - " Селтик ". А преди този момент загатна, че обмисля опцията да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз.
Стилиян Петров: Скоро ще разглася дали се кандидатирам за президент на БФС Легендарният футболист гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР