Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров

...
Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров
Коментари Харесай

Стилиян Петров се завръща във футбола

Бившият капитан на българския народен тим по футбол Стилиян Петров разкри, че готви треньорска кариера в обичания спорт, откакто взе най-високия треньорски лиценз от УЕФА - Про. След приемането на тапията Петров има право да води тимове от всички шампионати в Европа, както и във всички огромни шампионати.

Като треньорски опит досега той има известно време, прекарано в школата на Астън Вила, където дълги години игра преди отказването си. " След две години здрава работа, най-сетне приключих своя УЕФА Про лиценз. Време е да се завърна във футбола ", написа рекордьорът по мачове за България в Инстаграм.

В последните месеци Петров бе спряган като възможен претендент за нов президент на Българския футболен съюз, само че заявявайки, че позицията би трябвало да бъде заета от човек, който е по-близо до българския футбол. Сега излиза наяве, че проектите на 41-годишният Петров са да гради треньорска кариера. Стилиян обаче към момента не е дал отговор изрично, дали ще се кандидатира за началник на БФС.

фото БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР