Бившият грузински президент Гиорги Маргвелашвили отдава под наем на туристи

...
Бившият грузински президент Гиорги Маргвелашвили отдава под наем на туристи
Коментари Харесай

Бившият президент на Грузия дава под наем къща за гости

Бившият грузински президент Гиорги Маргвелашвили отдава чартърен на туристи собствен парцел в онлайн платформата Еърбиенби, съобщи Ройтерс.

Маргвелашвили напусна огромната политика в края на предходната година, откакто пет години беше президент на Грузия. Сега той живее със фамилията си в провинциалното градче Душети, където дава чартърен вила за посетители покрай своята къща, с цел да добавя приходите си. Бившият държавен глава също по този начин се е върнал към преподавателската си активност.

Маргвелашвили, който не получава държавна пенсия, се занимава още с дърводелство и прави мебели и други произведения, някои от които употребява за обзавеждане на вилата за посетители. Той почнал да отдава чартърен парцела на туристи преди два месеца. Оттогава над 20 души са отсядали в едностайната къщурка, ситуирана в спокоен селски регион. Маргвелашвили споделя, че някои от посетителите, най-вече грузинци, знаели, че той е някогашен президент, а други, да вземем за пример посетители от чужбина, били сюрпризирани от това.

Маргвелашвили живее със брачната половинка си и двете им деца в скромна двуетажна къща покрай отдаваната чартърен вила. Той споделя, че обмисля да добави конна база и спиртоварна към своето малко имение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР