Бившият главен скаут на Левски Георги Чиликов коментира срещата на

...
Бившият главен скаут на Левски Георги Чиликов коментира срещата на
Коментари Харесай

Георги Чиликов: Атакуващите футболисти направиха разликата между Левски и Лудогорец

Бившият основен скаут на Левски Георги Чиликов разяснява срещата на " сините " с Лудогорец в последния кръг от шампионата. Столичани отстъпиха с 0:2 и към този момент изостават на 4 точки от " орлите ".

" Почти всички тимове се стараят да са дисциплинирани в играта, в офанзива качеството коства пари или се построява, шампионатът е забавен, първокласен е.

Три точки за Лудогорец, само че има много мачове, Лудогорец си взе своето с опциите, които имаха, а Левски имаше благоприятни условия, само че не осъществя. Разликата в атакуващите футболисти направи разликата.

Левски има още дребни крачки да извърви, нужно е време, и по-късно може да се опълчи още тази година. Лудогорец в шампионата, не е този тим, който очевадно да мачка, в Европа демонстрира по-добрата си светлина, в шампионата, не е толкоз безапелационен, а това го демонстрират и резултатите.

Станислав Генчев сподели сега, че върви и се развива по една възходяща линия, вкара едно въодушевление в тима, повече дисциплинираност в отбрана, той е млад експерт. Футболистите на Лудогорец са съществени експерти, отнасят се съществено към подготвителния развой. Генчев прави ротации в тима, това е знак за успокоение.

Четири точки разлика не са доста. Има още доста дербита и мачове. И двата отбора ще губят точки. Левски обаче не би трябвало да губи точки против слаби тимове. Добри попълнения. Като бях скаут не съм гледал по-добри футболисти. Много е мъчно е да намериш футболисти, които да вършат разликата в шампионата. Има какво да доразвиват още сега. Не са от международна класа, само че са положителни.

Зависи от кои страни, от кои шампионати търсиш футболисти. Все по-трудно става. Тези футболисти не са били първа алтернатива в мнението на треньорите. Повечето от задграничните футболисти избират да не идват в България.

Мисля, че в този момент е по-добре организационно обстановката в клуба. Има хора или екип, които взимат тези решения ", съобщи Чиликов пред " Диема спорт ".
 В Левски отново се стопират на Кипър за зимна подготовка?
В Левски отново се стопират на Кипър за зимна подготовка?

В момента в паузата за националните тимове отборът е в почивка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР