Бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров вече е национален

...
Бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров вече е национален
Коментари Харесай

Бившият главсек на МВР Лазаров стана национален координатор на "Атака"

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров към този момент е народен координатор на политическа партия " Атака ", научи БЛИЦ. Партийната телевизия „ Алфа “ заяви, че в това му качество Лазаров е на посещаване в Москва дружно със съпредседателя на коалиция „ Обединени патриоти “ и водач „ Атака “ Волен Сидеров. В съветската столица двамата вземат присъединяване в междунардодния конгрес „ Какво ни сплотява “. На мероприятието участват представители на бизнеса, стопанската система и политиката и цивилен организации, заяви още телевизия „ Алфа “.

Наскоро в особено изявление за „ Блиц “ Светлозар Лазаров показа, че „ Атака “ и патриотите имат поредна политика по решение на проблемите на актуалното общество по посока на подсилване на националната еднаквост и ограничението на опциите за ислямизация и радикализация “.

„ Обединените патриоти имат визия за осъществяване на дълготрайна и поредна политика. Това проличава от дейностите на министрите Каракачанов и Караниколов и тяхната теза за значимата роля на стопанската система в страната, както и за ръководството на стратегическите браншове. Повече от 10 години „ Атака “ се бори с бандитската приватизация и най-сетне съумя. Обединените патриоти се отличават с съответните ограничения, които оферират в другите браншове на страната “, разяснява още Лазаров пред „ Блиц “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР