Бившият германски канцлер Ангела Меркел коментира за първи път треперенето,

...
Бившият германски канцлер Ангела Меркел коментира за първи път треперенето,
Коментари Харесай

Меркел разкри истината за тремора си през 2019 г. и инцидента с кучето на Путин ВИДЕО

Бившият немски канцлер Ангела Меркел разяснява за първи път треперенето, което неведнъж отбелязваха медиите по време на изявите на политика през 2019 година

Това се случи за първи път в Индия, по време на публично посещаване. Тя трябваше да слуша два национални химна, до момента в който седи, а не стои, както изискваше протоколът.

Същото се случи и в Китай: политикът трябваше да седне на стол.

Третият път се случи на банкет, по време на визитата на министър-председателя на Финландия.



В изявление за кореспонденти на телевизионния канал Phoenix Меркел сподели, че тази година е била извънредно сложна за нея и е трябвало непрекъснато да се оправя със напрежението.

Тя призна, че е била доста тъжна поради гибелта на майка си, безусловно е била „ изтощена “ от тази загуба, която я засегнала повече, в сравнение с дамата си е мислила.

Втората причана е стресът от ограничаването в пиенето, което политикът практикува по това време.

В последна сметка, съгласно нея, било открито решение, което й разрешило да не обръща внимание на здравословните проблеми. Просто й бил даден стол.

„ Слушах химна, до момента в който седях. След това се почувствах по-добре “, изясни тя какво се случи в Пекин.

Също по този начин, в диалог с телевизионни кореспонденти, тя приказва за случая през 2007 година, който се случи на първата среща с съветския президент в Кремъл.

Меркел сподели, че Путин я е попитал дали има проблем с кучета, след което той " ми даде ей такова огромно куче играчка ".

И в действителност, след нападението на куче през 1995 година политикът имала проблеми с общуването с тези животни. Тя се пошегува, че смелостта й като канцлер на Германия можела да секне поради кучето.

През същата година в Сочи, до момента в който общуваше с Путин, Меркел се уплаши от лабрадора на президента - Кони, който инцидентно се втурна в офиса. Канцлерът се уплаши, а медиите писаха, че този епизод е нагласен преднамерено.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР