Бившият футболист Ваня Джаферович се върна доста назад във времето,

...
Бившият футболист Ваня Джаферович се върна доста назад във времето,
Коментари Харесай

Ваня Джаферович разкри как свалил жена си

Бившият футболист Ваня Джаферович се върна много обратно във времето, с цел да опише по какъв начин е свалил актуалната си жена Евгения. Той не крие, че половинката му в действителност е и най-хубавия му другар в живота и по този начин към този момент 12 години.


Когато се срещат, той е футболист на Локомотив София. "И, откакто си бяхме писали от няколко дни в обществените мрежи, взех решение да я поканя на мач. Мачът беше против Левски, на Герена и спечелихме с 3-0. По това време беше доста мъчно да биеш Левски на Герена, а не както в този момент да ги бие всеки, който ги хване ", споделя Ваня. "Спомням си усмивката и, когато се видяхме след мача, в една паметна дискотека в центъра на София, където празнувахме успеха с тима ", добавя той.



Спортистът обаче не крие, че саунда, който ги е озвучавал е жесток попфолк. "Да, беше долна чалга, само че какво да направя? Не мога да върна времето обратно и да ги накарам да пуснат Wonderful Tonight на Eric Clapton, вместо Луда за тобом на Лепа Брена... това е ситуацията ", жалва се той. "Първият ни досег, взор, танц... и Миле Китич на заден декор (втората ария беше на Китич). Предложи да ме закара до нас, тъй като аз бях пил и да не поръчвам такси. Седнах в нейната просторна кола (Смарт от най-големите, за персон и половина) и потеглихме. Спряхме пред блока ми и се погледнахме. Чуваше се някаква ария по радиото и до ден сегашен ми се желае това да е било Beautiful Girl на INXS, макар че, съвсем съм сигурен, че е било нещо на Шабан Шаулич ", споделя още риалити звездата.

След като се целунали, той безусловно се разтреперил, а възприятието било такова, че не желал да си потегля. "Никога, в живота си, не бях усетил тези прословути “пеперуди в корема” преди този момент. Тогава си споделих: Тя е! Попитах я дали желае да се качи горе и тя сподели... ", приключва историята му дотук. Макар, че шегата за продължението й в еротичната обществена мрежа Only Fans против промоция от 10 евро, скапва сантименталната му история с гримьорката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР