Бившият футболист Ваня Джаферович публикува трогателно видео в Инстаграм, на

...
Бившият футболист Ваня Джаферович публикува трогателно видео в Инстаграм, на
Коментари Харесай

Ваня Джаферович защити Жени: Как може да мразиш някого, след като не го познаваш

Бившият футболист Ваня Джаферович разгласява прочувствено видео в Инстаграм, на което е снимано връщането на жена му Жени Джаферович след присъединяване ѝ в „ Игри на волята “. На фрагментите се вижда по какъв начин Жени прегръща двете им деца и него, а семейство Джаферович не съумява да скрие страстта. На фрагментите тя даже към момента е в жълтата си униформа, която носеше на борбите на Арената като част от племето на Безстрашните.
               

Видеото е съпроводено с още по-трогателни думи на някогашния футболист. В обявата си той споделя за отрицателните страсти на фамилията през последните няколко месеца. „ Получихме и доста гадни мнения, закани и бяхме унизени “, споделя Ваня. И не скрива: „ Повечето от тях бяха написани необразовано, с необяснима завист и ненавист, което ме кара от ден на ден да изгубвам вяра в това общество “.

Бившият футболист се възмущава: „ Как може да мразиш някого, откакто не го познаваш и си го гледал единствено по телевизия? Как може да възпитаваш децата си по този метод? “

Джаферович споделя, че даже си е задал някои екзистенциални въпроси: „ Чудя се към този момент, дали желая децата ми да израстват в такава среда и има ли въобще смисъл.. “

Във финала на посланието си Ваня е до болежка прям: „ Въпреки че сме обществени персони, и ние имаме страсти, страхове и усеща. Не сме роботи “.
 Ваня и Жени Джаферович
Участието на Евгения Джаферович в „ Игри на волята “ завърши през миналата седмица на метри от финала на приключенското риалити. Тя се бори с всички сили, само че отпадна. Много от почитателите на предаването не скриха упреците си към играта ѝ, упрекнаха я в клеветничество и нееднократно ѝ пожелаваха да загуби.

Други обаче останаха въодушевени от посланието, което Жени остави с присъединяване си, а точно – всеки човек, без значение от пола, физиката и даже контузиите си, може да бъде мощен и да се бори за успеха със зъби и нокти, с всички сили и средства, без в никакъв случай да се предава.



В обявата си Ваня Джаферович разяснява и представянето на брачната половинка си в „ Игри на волята “: „ Отпадна на крачка от финала. Хората споделят, че в такива излъчвания се помнят единствено спечелилите и това си е по този начин, само че аз считам, че с изключение на успеха е значимо и по какъв метод си повлиял или трансформирал самата игра “.

Бившият футболист написа: „ Жени беше един от най-запомнящите се участници във всичките сезони до момента. Без значение дали някой е харесвал играта ѝ или не, тя несъмнено я направи по-интересна за гледане. Начинът на говорене, мисъл, стратегически ходове, премислени постоянно авансово, улегналост, успокоение, както и битка, без отричане до самия край, са единствено някои от нещата, поради които се гордея, че имам подобен човек до себе си “.



Ваня и Жени Джаферович са женени от 2012 година и имат две деца. Двамата се радват на здрава 10-годишна връзка и са същинско ентусиазъм за романтиците, които имат вяра в огромната обич и сродните души.
               

Те постоянно споделят общи фамилни фотоси в обществените мрежи, на които наподобяват все по този начин влюбени.
               

Изпитанията в живота им единствено заздравяват връзката им и я вършат по-силна и същинска.

А обявата на Ваня Джаферович в Инстаграм въпреки всичко приключва с положително и прочувствено обръщение: „ Бъдете здрави и се пробвайте да обичате повече “.
 Ваня и Жени Джаферович
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР