Бившият футболист на ЦСКА Христо Янев бе един от звездните

...
Бившият футболист на ЦСКА Христо Янев бе един от звездните
Коментари Харесай

Христо Янев: Искам ЦСКА да победи Лудогорец с резултат, който да ги устройва

Бившият футболист на ЦСКА Христо Янев бе един от звездните посетители на шампионата “проф. Лъчезар Цоцорков” в Панагюрище. След събитието Янев похвали уредниците на конкуренцията, а също по този начин показа упованията си и за утрешния мач сред ЦСКА-София и Лудогорец.

“Искам ЦСКА да победи. Да стане забавен мач, само че даже това да не се случи, ЦСКА да победи с резултат, който да ги устройва. Не мога да разясня дали мача в Европа е изцедил силите на Лудогорец. Те би трябвало да са си създали сметката”, сподели Янев.

“Децата се радват, видяхме сълзи, видяхме нескрита страст, която би трябвало да зареди децата да покажат нещо, което да кара всички, които обичаме футбола, да се радваме на тази игра.

Първо би трябвало да благодарим на уредниците, тъй като са подготвили съвършени условия. Виждаме, че децата го оценят, показвайки доста положителни игри. Този шампионат е значим, тъй като демонстрираме на децата, че мислим за тях и им даваме опция да израстват във футболно отношение. Не би трябвало да забравяме и цялата обстановка в страната.

По наше време нямаше такива условия. Сега те са доста по-добри, само че не са задоволителни. Липсват ни доста неща. Ако в този момент започваме, има да изградим доста спортни клубаве и детски центрове, които да построяват освен футболисти, само че и хора”, разяснява Янев детско-юношеския футбол в България. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР