Бившият футболист на Марица (Пловдив) Веселин Тосев е собственик на

...
Бившият футболист на Марица (Пловдив) Веселин Тосев е собственик на
Коментари Харесай

Легенда на Марица се нуждае от помощ

Бившият футболист на Марица (Пловдив) Веселин Тосев е притежател на изгорелия преди два дни в Пловдив апартамент. Пожарът стана причина за изгаряния по лицето и обгазяване на майката на Тосев, а синът му е бил евакуиран. 

От Марица приканиха всеки, който може, да помогне на един от най-обичаните играчи на “жълто-сините ”. Ето какво написаха от клуба в формалната си страница във Facebook: 

“Уважаеми последователи на Марица и другари на футбола! Обръщаме се към вас с молба за помощ! Легендарният футболист и голмайстор на Марица от 90-те години, върлият маричанин Веселин Тосев загуби дома си, както и всички движимости и обзавеждане в пожар на 28 януари. Българинът гради своя дом с години и се грижи за него цялостен живот. Трудно е да си представим по какъв начин се усеща един човек в сходен миг. Веселин и неговото семейство изгубиха един от устоите на своя живот. 

Отправяме молба към всеки, който има опция, да помогне с финансови средства, с материали и физическа мощ или по различен метод. Отправяме молба и към локалните институции - да подадат ръка на един пловдивчанин, който оставяше сърцето си по футболните терени, с цел да пази достойнството на своя тим и своя град. 

Целият екип на ПФК Марица 1921 е съпричастен с нещастието на фамилията и също ще му помогне! Направете го и вие! Добрата постъпка, жестът и съпричастността в подобен сложен миг са скъпи! “ 

Банкова сметка: BG37UNCR70001524888680 
VESELIN ANGELOV TOSEV 
UniCredit BulBank

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР