Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд даде интересен съвет

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд даде интересен съвет
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд даде интересен съвет на Ливърпул

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд даде забавен съвет на Ливърпул, че би трябвало да опита да си върне Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити.

26-годишният Стърлинг бе измежду футболистите, спрягани за овакантяване на „ Етихад “ през лятото, само че в последна сметка остана в отбора на „ жителите “.

Английският национал обаче към този момент не е със статус на корав титуляр и Фърдинанд счита, че Ливърпул е задължен да се възползва от обстановката и да си върне юношата.

„ Дълги години той бе футболистът, към който всички в Манчестър Сити гледаха, когато на тима му трябваше незабавно гол. Изведнъж обаче Рахийм се трансформира в запаса. Умът ми не го побира и въобще не разбирам какво тъкмо се случи “, сподели Фърдинанд в личното си шоу „ Vibe with Five “.

„ При Пеп обаче е по този начин. Той съвсем постоянно е прав. Този ход обаче сигурно е събудил интерес от други клубове, които биха приели Стърлинг с отворени прегръдки. Ако аз бях в Ливърпул, щях да го привлека мигновено “, добави още някогашният бранител и сегашен анализатор.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР