Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се яви в

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се яви в
Коментари Харесай

Започна делото срещу Райън Гигс за тормоз над Кейт Гревил 


Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се яви в съда по обвинявания в нахлуване и наложително управление на някогашната си другарка при положение, който прекатурна мениджърската му кариера.

48-годишният експерт, който до неотдавна водеше националния тим на Уелс, пледира почтен по обвиняванията, които могат да доведат до оптималната присъда от пет години в затвор. Съдебният развой във Върховния съд в Манчестър стартира в 08:30 часа българско време, управляван от арбитър Хилари Манли. Очаква се делото да продължи 10 дни.

Гигс е обвинен в тормоз над 36-годишната Кейт Гревил и нанесени физически вреди в дома си в Грейтър Манчестър на 1 ноември предходната година. Бившият селекционер на Уелс е упрекнат и в принудително държание по отношение на нея сред декември 2017 и ноември 2020. Гигс ще дава отговор и по обвиняване в побой над по-младата сестра на Гревил – Ема, в същия случай на 1 ноември.

Бившият състезател на Юнайтед бе задържан от полицията през ноември 2020 и пуснат под гаранция. Той отхвърли обвиняванията и пледира почтен на първична поява в съда през април предходната година. Делото против него трябваше да бъде през януари, само че се забави заради изостанали случаи поради пандемията от ковид, оповестява fakti.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР