Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс вярва, че от

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс вярва, че от
Коментари Харесай

Харгрийвс: От Дортмунд блъфират за Санчо, това е в природата на хищника

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс има вяра, че от Борусия (Дортмунд) блъфират и в последна сметка Джейдън Санчо ще се озове на " Олд Трафорд ". " Червените дяволи " имаха краен период до през вчерашния ден да завършат прехвърлянето на британски национал, само че двата клуба по този начин и не се схванаха за цената на нападателя. По-късно денем спортният шеф на " жълто-черните " Михаел Цорк призна, че решението Санчо да остане на " Сигнал Идуна Парк " е финално и той ще играе в Германия и през идващия сезон.

Въпреки това Харгрийвс счита, че до трансфер ще се стигне и 20-годишният футболист ще заиграе на " Олд Трафорд " от другата акция. Бившият състезател съобщи пред BT Sport: " Блъф. Смятам, че това е блъфиране, мисля, че Санчо ще бъде състезател на Ман Юнайтед в най-скоро време. Опитват се просто да вземат повече пари от цялата обстановка. Това е в природата на хищника. Очевидно те знаят, че от Юнайтед са заинтригувани. Мисля, че блъфират и знаят, че ще напусне на тази цена ".
 Sky Sports: Случаят " Санчо " не е завършен, Юнайтед продължава да работи по прехвърлянето
По-рано през днешния ден в Sky Sports се появи информация, че сагата към Санчо не е завършила и от Юнайтед не са се отказали от неговото привличане.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР