Бившият футболист на Ливърпул Майкъл Оуен засипа със суперлативи мениджъра

...
Бившият футболист на Ливърпул Майкъл Оуен засипа със суперлативи мениджъра
Коментари Харесай

Оуен: Мисля, че дори феновете на противниците харесват Клоп в някаква степен

Бившият футболист на Ливърпул Майкъл Оуен засипа със суперлативи мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп. Оуен показа мнение, че това е точният експерт за „ алените “. Той добави, че съгласно него хората се любуват на германеца, като разяснява, че мисли, че даже почитателите на съперниците харесват нрава на експерта.

„ Клоп се развива като съвършеният човек за Ливърпул. Феновете го харесват. Той разкрива сърцето си пред тях. Винаги отива да поздрави играчите. И съгласно мен освен поради футбола, само че и като отношение като хората. В днешно време всички желаят мениджърите да бъдат уважавани, само че те да почитат почитателите. Мисля, че Клоп се оправя с тази задача “, стартира Оуен, представен в предаването на DIEMA SPORT 2 - „ Премиърлийг токшоу “.

„ Измина времето, когато можеше да се отнасяш неуважително към играчите и трибуните. Така че, аз виждам Клоп като един съвременен управител и този вид експерти реализират триумфи в наши дни “.

„ Хората се любуват на това, което той приказва, на усмивката. Мисля, че даже и почитателите на останалите отбори го харесват в някаква степен “.

„ Към това би трябвало да прибавим тактическите му знания. Привлечените играчи са доста положителни. Ван Дайк е неповторима покупка. Ливърпул има съвършеният човек и би трябвало да надгради през новия сезон “, показа още Оуен.

„ През този сезон Ливърпул бе извънредно впечатляващ. Разочароващо е, че с подобен актив от точки отборът не съумя да вземе купата. Мисля, че Ливърпул и Сити се подтикнаха взаимно и аз бих бил доста сюрпризиран, в случай че те успят да повторят това и през идващия сезон. Прогресът, който Юрген Клоп реализира. Невероятен прогрес…сега към този момент човек може да види мърсисайдци като евентуален кандидат за купата в околните години с този експерт отпред “, разяснява за край Оуен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР