Бившият футболист на Левски Мехди Бурабия ще играе в Серия

...
Бившият футболист на Левски Мехди Бурабия ще играе в Серия
Коментари Харесай

Избягал от Левски ще играе в Серия А

Бившият футболист на Левски Мехди Бурабия ще играе в Серия "А ", твърди gianlucadimarzio.com. Халфът към този момент се бил схванал със Сасуоло за персоналните си условия, а италианците ще платят три милиона евро на Коняспор. "Зелено-черните " от Реджо Емилия са спечелили наддаването със СПАЛ, който също имал сериозен интерес към 26-годишния техничар.

Турците взеха полузащитника преди 12 месеца от "сините ", на които заплатиха 550 000 евро. Тогавашният ментор на Левски Николай Митов и притежателят Спас Русев не желаеха да се разделят с най-хубавия си футболист. Под въздействието на мениджъра си Несим Нешадов, който към този момент се беше договорил за доста по-добри персонални условия на Бурабия с Коняспор, мароканецът с френски паспорт напусна демонстративно лагера в Правец.

Така изпълнителният шеф Красимир Иванов трябваше да пътува за Турция, с цел да продаде халфа, който искаше непременно трансфер в Турция, където получи заплата от 35 000 $. Бурабия има общо 41 мача и два гола за Левски, като у нас е играл още в Локомотив (Пловдив) и Черно море.

През предишния сезон Бурабия изигра 39 мача и означи два гола с екипа на Коняспор във всички шампионати, като завоюва Суперкупата на Турция, а отличното му показване е на път да му донесе трансфер в Серия "А ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР