Бившият футболист на Левски Христо Йовов говори пред медиите по

...
Бившият футболист на Левски Христо Йовов говори пред медиите по
Коментари Харесай

Христо Йовов: Със сигурност ще бъде трудно на Красимир Балъков

Бившият футболист на Левски Христо Йовов приказва пред медиите по време на инспекцията на ремонта на спорта зала в родния си град Своге. " Виждам какво се случва в страната, да не изброявам всичките зали, които са на едно положително европейско равнище, със стадионите имаме проблем, само че това са едни доста съществени финанси, които трябват за тях, както виждаме, че страната особено за футбола обръща много внимание и с помощта на нея съществува като цяло българския футбол. "
За финала през вчерашния ден и кандидатурата, има ли бъдеще:

" Разбира се, министър председателят откликва постоянно на всевъзможни молби, изключително има и пристрастеност към футбола, сигурно в случай че е по опциите на страната, това ще бъде осъществено като план, само че, както споделих и първоначално, един стадион коства много пари и би трябвало да не се бърза и да се направи, както би трябвало. "

Няма по какъв начин да не питаме за неща, които се случиха през миналата седмица, през миналите дни и часове безусловно. Първо за националния тим, треньорска смяна там. Красимир Балъков и Петър Хубчев.

" Моето персонално мнение е, че всеки един футболен човек и последовател да осъзнае къде е мястото сега на националния тим. С какво разполага като качества националният тим и тогава да търсим някакви резултати. Със сигурност ще бъде мъчно на Красимир Балъков ", съобщи Христо Йовов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР