Бившият футболист и треньор на Левски Георги Иванов заяви, че

...
Бившият футболист и треньор на Левски Георги Иванов заяви, че
Коментари Харесай

Гонзо: На сърце ми е да съм треньор, имам нужда от нова кауза

Бившият футболист и треньор на Левски Георги Иванов съобщи, че избира треньорството пред активността на спортния шеф. В предаването на DIEMA SPORT – Домът на футбола – Иванов съобщи, че има потребност от „ нова идея “. Той показа, че имал предложение преди Нова година, само че тогава към момента не е бил подготвен, защото е желал да отпочине след щурия темп в последните 4-5 години.

„ Занимавам се със себе си общо взето откакто се разделих с Черно море. Последните шест месеца бяха задоволителни да се отърся от напрежението. Мисля, че добре човек да има малко свободно време да се занимава с неща, които са му липсвали преди “, стартира Иванов.

„ Човек, когато си обича работата си, е обикновено да изпитва компликации. Омръзва почивката в един миг, само че от време на време е потребна. Имаше вид да поема отбор, само че преди Нова година не бях подготвен да работя. Последните 4-5 години бяха доста динамични, непрекъснато бях предан на някаква идея. Затова имах потребност от отмора да си възвърна силите. Имам потребност от нова идея “, добави Иванов.

„ Безцветен е цветът на идната идея. Сега търсим цвета. Не очаквам нищо, когато има нещо, то ще се случи. Не бива да се натягат нещата “.

„ На сърце ми е повече да съм треньор. Директорът взе участие в процеса, само че когато има мач, ти си на трибуната и не може да контролиращ нещата по този начин, както на терена “.

„ Спомням си, преди вършим с Левски 0:0 със Славия и пишат Гонзо да си върви. Има доста неща, само че постоянно се връщам с усмивка. И вие публицистите от време на време пресолявате манджата. Аз за себе си не, чета – нито положително, нито неприятно. Защо да се утежнявам? И да го прочета, това е мнение на човек. Това по никакъв метод не ми носи задоволство “.

„ Когато беше Мурсия, той споделяше, че в компютъра има едно копче и то превеждало на испански. Винаги се усеща когато тимът върви или не върви. Не ми е потребност да чета разбора за себе си с цел да знам по какъв начин се оправям “

„ В момента почивам, нямам свръхамбиции да работя, само че всичко е въпрос на виждане. Не са доста тимовете у нас, в които можеш да работиш, само че нашата работа е такава “, сподели край Георги Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР