Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев направи

...
Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев направи
Коментари Харесай

Майкъла: Шанс за титлата има! Левски или ЦСКА 1948 може да направят ЦСКА шампион

Бившият футболист и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев направи коментар пред Sportal.bg по отношение на дербито сред отбора на Саша Илич и Лудогорец. Въпреки получения хикс, Майкъла остава оптимист за шампионска купа на " алените ".
 ЦСКА - София разгласи и 11-те трофеи на Лудогорец за предрешени, закани се да върне феърплея ЦСКА - София разгласи и 11-те трофеи на Лудогорец за предрешени, закани се да върне феърплея
" ЦСКА и Лудогорец изиграха добър мач за българското състезание. Битката продължава. И двата тима са доста слаби в отбрана. Големи неточности позволиха откъм гърба. Можеха да си вкарат и повече голове. Накрая всеки се опасяваше да не загуби. 
37  Лудогорец 2:2 ЦСКА - София
Не беше отсъдена по една дузпа, само че по този начин е решил съдията. Той си носи отговорността, както и този на ВАР. Шанс за купата има, несъмнено. Левски или ЦСКА 1948 може да спрат Лудогорец и да създадат ЦСКА първенец. Не изключвам подобен вид, за какво не ", сподели Георги Илиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР