Бившият футболист Благой Георгиев показа част от своята тъмна страна

...
Бившият футболист Благой Георгиев показа част от своята тъмна страна
Коментари Харесай

Благой Георгиев посягал на бившите си жени! Христина и Есмер били най-потърпевши

Бившият футболист Благой Георгиев сподели част от своята тъмна страна в шоуто " Биг Брадър: Most wanted “. Джизъса няколко пъти си разреши да избухне и да заплаши с физическа разпра някогашната си жена Христина Витанова.

" Само да изляза, ще й изкъртя муцуната! “, изригна Благо против майката на по-големите му деца. 8-годишната Йоана и 5-годишният Давид не съумяха да чуят татко си по телефона и той допусна, че най-вероятно Христина не е разрешила, написа " Уикенд ".

" Нали знаеш какъв брой е злобна, в никакъв случай няма да им позволи да приказват с теб “, изсъска Златка и наля още повече масло в огъня.

Преди 8 години Джизъса заряза бременна Христина, с цел да се отдаде на друга любовна случка, която продължи единствено 6-7 месеца. Благо съумя да измоли прошката от Витанова, само че той не изтрая дълго, без да огледа непознато. Гимнастичката си е затваряла много пъти очите за изневерите му и хилядите унижения.

След 3 години тя още веднъж забременя и роди сина им Давид, само че бебето не съумя да ги сплоти. Вместо да бъде до фамилията си, той обикалял нощните заведения, а през леглото му минали стотици знайни и незнайни хубавици. Когато Христина се опитвала да му желае пояснение, той ставал нападателен и няколко пъти се случвало да й протяга ръка.

До ден сегашен брюнетката изпитва мощна злост и поддържа контакт с него единствено поради децата. Тя била срещу това, че някогашният й се излага в ефир с следващата си " огромна обич “ Златка, по тази причина не разрешила на хлапетата да приказват с татко си.

" Йоанка към този момент е огромна. Съучениците й гледат шоуто и се подиграват. Подхвърлят на щерка ми, че татко й пуска езици на русата какичка с огромните бомби по малкия екран, а благото дете страда. Притеснява се, не желае да върви на учебно заведение! “, обяснявала Витанова пред приятелите си.

След раздялата с Витанова Благо завъртя главата на богаташката Куини-Алис, на която пък кръшна с някогашната избраница на Христо Сираков – Биляна Евгениева. Драматичен бе и бракът му с Есмер Омерова, която също не съумя да го кротне. Тя непрестанно го подозирала в невярност и се е натъквала на любопитни находки, които доказвали това. В един миг алибито му се пропукало и тя му била шута. Говори се, че и тя е яла от шамарите му. При включването на Валентин Кулгагин по телефона в шоуто, Благо обществено го заплаши, че ще бъде обичай.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР