Бившият футболен национал Стойко Сакалиев стана колоездач. От няколко години

...
Бившият футболен национал Стойко Сакалиев стана колоездач. От няколко години
Коментари Харесай

Бивш футболен национал стана колоездач

Бившият футболен национал Стойко Сакалиев стана колоездач. От няколко години Саката не стопира да върти педалите и към този момент има съществени триумфи. Любимецът на почитателите на ЦСКА завоюва интернационално съревнование в Гърция, макар че към този момент е на 38 години.

Преди няколко дни Сакалиев победи в отборна конкуренция в Орестиада. Бившият футболист завоюва с екип с участника на олимпиадата в Атина 2004 Радо Константинов, Явор Костов, Иван Георгиев и Недко Лазаров.

Петимата се състезаваха с екипа на “Черноморец” (Бургас). Сакалиев признава, че точно колоезденето е обичаният му спорт сега и оказва помощ на момчетата да го разпространяват.

" Изживяването беше необикновено. Отново се почувствах на върха, въпреки и не като футболист ", съобщи Сакалиев и добави: " Сега все едно съм в нашенската " Б " група. Като начало упоритостите ми са да стигна до категория " Елит " и следващата година да вземат участие м интернационалната колоездачна обиколка на България. После фантазиите ми сигурно ще са още по-сериозни. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР