Бившият футболен бос от славните години на Нефтохимик (Бургас) Христо

...
Бившият футболен бос от славните години на Нефтохимик (Бургас) Христо
Коментари Харесай

Порточанов се хвърля в битката за президент на БФС

Бившият футболен необут от славните години на Нефтохимик (Бургас) Христо Порточанов разгласи, че сигурно ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Изборът е на 11 декември. Порточанов беше номиниран още на 12 май от Септември (Симитли). Президент на втородивизионния клуб е кметът на града Апостол Апостолов.

" Относно моята кандидатура за началник на БФС, твърдо мога да кажа, че тя не зависи по никакъв метод от това кой ще е министър председател и кой президент на България. През годините съм потвърдил, че мога да работя с всички ръководства. Със сигурност няма да изневеря на правилата си и спазването на законите в бъдеще ", съобщи Порточанов.

" Има сътрудници, които се ослушват като гърмени зайци и чакат да видят дали Бойко ще падне от власт, или ще остане, и тогава ще разгласят желанията си. Това приказва за техния морал ", изригна бургазлията.

Според осведомени Христо Порточанов към този момент има квалифициран вид и за останалите управителни длъжности в системата на БФС, като счита да заложи на потвърдени специалисти в своите посоки.

Другият прочут досега претендент за поста на Борислав Михайлов е президентът на Марица Христо Христов.

" 24 часа "
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР