Бившият евродепутат Николай Бареков публикува скандално видео с проваления правосъден

...
Бившият евродепутат Николай Бареков публикува скандално видео с проваления правосъден
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО ВИДЕО от протеста: Сикаджия докладва на Христо Иванов за разговор с Маджо, проваленият министър: Тихо!

Бившият евродепутат Николай Бареков разгласява скандално видео с проваления правосъден министър Христо Иванов от "Орлов мост " в неделя вечерта когато протестиращите още веднъж блокираха основния за София регион. Записът демонстрира част от скритата истина за задкулисието.

Докато се излъчваше "на живо ", към него се приближи гологлав мъж с тъмносиня риза и изиска да се снима с "бъдещия министър председател ", както го назова той. Христо Иванов одобри задушевно, до момента в който мъжът не му загатва по роднински: "Изключил съм си телефона, тъй като тоА се е обадил на Маджо (знакова фигура от СИК в миналото), обадил се е на Маджо.... "

Христо Иванов скача като посърнал и пробва да отклони мъжа, осъзнавайки, че всичко се излъчва "на живо " и няма по какъв начин да прикрие конфуза.

Мъжът с тъмносинята риза в действителност не е по никакъв начин инцидентен. Димитър Ламбовски е някогашен царски народен представител. Прочулият се като очевидец против скандалната арбитър Румяна Ченалова в историята с изгубването на някогашния ръководител на ДАНС Петко Сертов, бе употребен и като обслужващ личен състав в доста от сюжетите на кръга "Капитал ", както и на хора от някогашната СИК. Според медийни разкрития той е привързан с мутренските босове от предишното през няколко сдружения, в които взе участие.

Ламбовски изплува през последните седмици, явявайки се като главно настоящо лице в скандално видео, обвиняващ наред магистрати без никакво доказателство. Така той издаде обвързаността си и с предприемача с 19 обвинявания, който избяга в Дубай - Васил Божков.

Вместо да си мълчи, че е оголен, Христо Иванов влезе в пояснителен режим: "Г-н Димитър Ламбовски се срещна с мен на един от митингите. Имали сме няколко разменени реплики по отношение на тази история. Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, с цел да се снима с мен и сподели фразата “изключил съм си телефона, тъй като тоя се обадил на Маджо...”. Прекъснах го, тъй като не считам, че моите лайфове би трябвало да се трансформират в платформа за разпространяване на сходни сюжети. "

Бръщолевенето на Христо Иванов е извънредно неубедително. Но е забележима жаждата му за власт. Всички си спомнят по какъв начин до момента в който беше правосъден министър Христо Иванов от заран до здрач се подмазваше на министър-председателя Бойко Борисов, а по-късно топеше България пред европейските страни.

Сега съвсем като огладнял мравояд Христо Иванов се пробва още веднъж да се изкатери по стълбицата на изпълнителната власт като яхне митинга, единствено че хората няма по какъв начин да му повярват.

Записът е на “партията” на Христо Иванов и на спонсора?! Прокопиев от лайф на Орлов мост: До "бъдещия министър председател " идва...
Публикувахте от Nikolay Barekov в Неделя, 9 август 2020 г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР